TJÄNSTER

kaptenmorgan träningscoach massage

MASSAGEBEHANDLINGAR

Oavsett om du jobbar på kontor, har ett fysiskt krävande arbete eller tränar regelbundet har du med all säkerhet behov av mina massagebehandlingar.

Kaptenmorgan har den bästa massagen för alla.

De flesta behandlingarna sker i mitt massagerum i centrala Eskilstuna men möjligheten finns även att boka event, då jag kommer ut till er och anpassar mina massagetjänster efter era behov. Jag är utbildad och diplomerad massör och personlig tränare med lång erfarenhet, vilket gör att du som kund kan ställa höga krav på mig och mina tjänster.

kaptenmorgan träningscoach massage

DJUPGÅENDE MASSAGE OCH MASSAGEBEHANDLINGAR

Dessa behandlingar riktar sig mot dig som har huvudvärk, ont i axlar, armar, rygg eller ben. Massagebahandlingarna består av djupgående massage oftast i kombination med speciella töjningstekniker. Kund och massör gör en rörelse- och muskelfunktionsanalys. Jag som massör betraktar kroppen som en helhet. Spänningar i ett område kan ofta komma från en helt oanad källa. Det kan exempelvis röra sig om värk i rygg eller axlar. Utifrån dina behov erbjuder jag massage av de mest utsatta delarna av din kropp. Jag masserar axlar, rygg, säte, ben, fötter; armar; huvud alternativt helkroppsmassage. Med massage tar jag bort befintliga muskelknutar och med speciellt anpassad töjningsteknik återställs musklernas ursprungliga längd. Massagen ökar din smidighet i musklerna och när vi är klara föreslår jag ett tränings/töjnings schema för åtgärder. Vi diskuterar även stretching, rörelse och terapeutiska övningar.

kapten-morgan-pt1

PERSONLIG TRÄNING

Jag utför hälsoanalyser, styrketester, konditionstester, kroppssanalyser och kostrådgivning. Jag lägger upp ett träningsprogram och en handlingsplan som passar dig och utefter dina mål. Träning på gym, styrketräning med egenkroppsvikt, träning ute i naturen eller träning hemma. Personlig träning riktar sig till alla oavsett om du aldrig tränat förr eller om du tränar på motions- eller elitnivå. Jag lägger fokus på att motivera, inspirera och utveckla dig i träningen.

Det är aldrig för sent att börja träna!

kapten-morgan-pt2

FÖRETAG/GRUPPTRÄNING

Är ni en grupp som vill utveckla er träning tillsammans får ni fördelarna med att både ha en personlig tränare och en gruppträningupplevelse. Du får en PT utan att betala fullt pris. Här får du/ni en expert som utformar träningspassen efter gruppen och individernas förmåga och som samtidigt coachar och motiverar er alla att få ut så mycket som möjligt av träningen.

Jag erbjuder en mängd olika variationer av företagsträning där ni tillsammans kan nå era träningsmål. Jag har kört dagliga gruppträningspass på Volvo under en längre tid och det har alltid varit väldigt uppskattat.

kaptenmorgan träningscoach massage

IDROTTSMASSAGE

Du som tränar ofta och relativt hårt bör unna dig idrottsmassage. Denna behandling är ämnad för såväl idrottare som motionärer och är i grunden en förlängning av den klassiskt svenska massagen. I kombination med vanlig massage kan musklerna här bearbetas jämnare och djupare. Detta leder i sin tur till förbättrad återhämtning efter ett träningspass och därmed också ökad prestationsförmåga inför nästa.

kaptenmorgan träningscoach massage

FÖRETAGSMASSAGE

För arbetsgivare är massage på jobbet ett sätt att uppmärksamma personalens hälsa och välbefinnande. För företagets egennytta bidrar detta till minskade sjukskrivningar. För den anställde upprätthålls god funktion av de kroppsdelar som utsätts allra mest under arbetsdagarna. Det leder dessutom till bättre prestationer och underlättar den enskildes stresshantering.

kaptenmorgan träningscoach massage

EVENTS

Jag kan bland annat komma ut med massagetält till ett företagsevent med min massagebänk. Jag kan arrangera massage efter olika typer av föreningsaktiviteter och skapa fantastiska upplevelser i form av privata events för nästan vilka sammankomster som helst (t.ex. massage i samband med bröllop, möhippa, födelsedag, etc).

kapten-morgan-pt3

GÅ NER I VIKT

Jag går igenom din vardag och tittar på hur du äter och tränar i dag och hur vi kan förbättra dina matvanor för det mål du har med din kropp. Jag hjälper dig med att lägga upp måltider efter din vardag med jobb, familj och träning på bästa sett. Personligt kostprogram, där jag optimerar ditt näringsintag efter vem du är. Vi gör en fettmätning och viktkoll där vi läser av fett %, muskelmassa, BMI, bukfett och kacl intaget.

– Gå ner i vikt
– Prestera bättre på träning
– Bättre fokus på jobbet
– Bygga mer muskler
– Mer energi under dagen
– Slipper uppsvullen mage
– Bättre humör
– Minskat sötsug

kapten-morgan-pt4

VIDAREUTVECKLA DIN TRÄNING – BLI EN VINNARE!

Coaching för att bli en vinnare
Framgångsrika elitidrottsmän har ett gemensamt kännetecken, de är mentalt tuffa. En idrottsman med medelmåttig talang men med mental tuffhet besegrar nästan alltid en talangfull idrottsman som inte är mentalt tuff. Den mentala styrkan inom idrotten är i många fall helt avgörande för prestationen.

– Kroppsanalys med tester
– Personlig Träning och Coaching
– Få en självdisciplin avseende träning, kost och sömn.
– Lär dig kontrollera den inre dialogen och inte låta negativa tankar slå rot
– Ser till att du får en positiv mental attityd och förväntar dig inget annat än framgångar
– Ser över kommande skador pga. dålig hållning, felaktigt rörelsemönster, stela muskler
– Vi stärker den svagaste länken som gör att du presterar bättre